Primul tău job

Începutul formării profesionale înseamnă asumarea răspunderii pentru propriu viitor. În timpul perioadei de practică ai posibilitatea de a învăța toate procesele din cadrul companiei, vei constat modul în care o să te dezvolți continuu și o să-ți descoperi o nouă personalitate a ta. Nu în ultimul rănd, bucuria este mare la sfârșitul lunii când intră în cont primul tău salariu! De aceea, începe-ți formarea profesională la ODU.

  • Primul pas într-un viitor sigur
  • Primul tău venit regulat
  • O perioadă de neuitat!

Știai că ...

... NASA‐Rover Perseverence a aterizat pe Marte cu un conector ODU la bord?

 

... conectorii ODU sunt utilizați în surfboard hydrofoil electric?

 

... ODU este responsabil pentru siguranța Olympia Looping renumit în întreaga lume de la Oktoberfest?

 

... conectorii ODU sunt montați în KTM Freeride E? © KTM SPORTMOTORCYCLE GMBH

 

... BMW i3 este dotat cu contacte de încărcare ODU?

 

Ce spun practicanții noștri

Practicanții noștri sunt deosebit de valoroși pentru noi. Deosebit de important este pentru noi ca fiecare să fie sprijinit și promovat individual în funcție de aptitudinile și abilitățile sale. Citește aici de ce practicanții învață la noi cu plăcere!

„Mă surprinde întotdeauna tot ceea ce se poate face cu electronica. Curentul electric și electronica se utilizează în fiecare domeniu la ODU. Mă aflu permanent în alte departamente și niciodată nu devine plictisitor. Atmosfera de muncă este super și colegii au grijă de acest fapt. Școala profesională nu este chiar simplă, însă trebuie să muncești din greu. La ODU nu am întâlnit doar colegi, ci am găsit și prieteni. Așa mergi cu plăcere la muncă.“

„Firma are un renume așa de bun, de aceea am aplicat pentru un stagiu de practică. Mi-a plăcut foarte mult. Consider că profesia care necesită formare profesională este foarte variată – ai o structură fixă, însă rutina zilnică nu este niciodată aceeași. Cine caută o formare profesională de top cu conținut tehnic, dar care dorește, de asemenea, să lucreze cu utilaje super moderne, atunci la ODU este exact unde trebuie. După formarea profesională doresc să rămân la ODU, deoarece aici mi se oferă multe oportunități de dezvoltare.”

„Înveți incredibil de mult și de rapid să lucrezi independent. În plus, te implici în multe departamente. Atmosfera de muncă este foarte deschisă și totul este super colegial. Se observă întreprinderea de familie în ciuda mărimii companiei. După formarea profesională doresc să mă perfecționez profesional, însă și în acest sens ODU oferă sprijin în mare măsură. Pot recomanda în mare măsură formarea profesională și compania în toate cazurile.”

„Am fost la școala comercială, însă în birou – nu a fost pentru mine. În primele cinci luni la ODU am absolvit formarea profesională de bază în prelucrarea metalelor. Îmi place în mod deosebit să lucrez cu utilajele – se văd rezultatele imediat și pot deja să fac singur mici comenzi. La ODU există beneficii suplimentare extraordinare: cum ar fi preluarea de către ODU a costurilor de călătorie cu trenul și autobuzul, precum și prânzul zilnic din cantină.”

„În școală m-am aflat în clădirea de birouri. Am știut însă că nu aș dori să lucrez tot timpul în fața calculatorului. La ODU am aruncat apoi o privire asupra domeniului de logistică și mi-a plăcut imediat. Din când în când, pe parcursul perioadei mele de formare profesională, intru în contact cu departamentele individuale ale logisticii. Până acum am fost în expediție, în depozitele cu rafturi înalte și la ambalare. Apreciez foarte mult la ODU procesele clar structurate și plata corectă.”

Beneficiile tale

Prânz gratuit în cantina ODU
30 zile de concediu
Indemnizație de concediu, primă de Crăciun
Petreceri și evenimente comune
Călătoria practicanților la fiecare doi ani
Contribuții la formarea capitalului: 40 € extra
Prime pentru diplomă în funcție de notele obținute
Workshopuri moderne de top pentru formare profesională și instructori entuziaști
Pregătire țintită pentru examen
Opțiune de coaching
Lucrări de proiect interdisciplinare
Workshop de artă în companie
Excursii, călătorii
Activități ale reprezentanților tinerilor și practicanților
Schimb de experiență între practicanți cu firmele aliate
Îmbrăcăminte de muncă ODU și subvenție pentru curățarea acesteia de 20 € pe lună în cazul profesiilor comerciale și tehnice

Fă-ți o primă impresie despre universul ODU pe Instagram!