Startul în câmpul muncii

Îți susținem copilul să aibă un start cu succes și de a se consacra în câmpul muncii!

Ca părinte nu îți dorești mai mult decât un bun start în viața profesională pentru propriul copil. Împărtășim această dorință cu tine și, de aceea, am dori să îți transmitem un sentiment bun. La ODU, îl așteaptă pe copilul dvs. o formare profesională de o calitate superioară într-o întreprindere de familie independentă, sigură pentru viitor.

Despre ODU

ODU, un producător lider, în domeniul conectorilor, fabrică și dezvoltă de peste 75 de ani cele mai inovatoare soluții în ceea ce privește transferul puterii, al semnalelor, al datelor și al mediilor. Cu peste 2.300 de angajați pe plan mondial și 1.250 de angajați la sediul principal din Mühldorf am Inn, ODU este un angajator atractiv.

Individualitate

ODU face parte dintre cei mai mari angajatori și cei mai atractivi de pe piața munii cu cei peste 1.250 de angajați în Mühldorf  și în total peste 2.300 de angajați pe plan mondial. La ODU, fiecare angajat este sprijinit și i se oferă posibilitatea de a promova în funcție de aptitudinile și abilitățile sale.

Angajare după formarea profesională

ODU se bazează foarte mult pe proprii practicanți. Dacă o companie, precum ODU, se dezvoltă în permanență, atunci rezultă oportunități pentru tinerii angajați. Formarea profesională este fundația pentru aceasta.
ODU se caracterizează printr-un nivel înalt de producție verticală, de aceea avem nevoie de specialiști calificați în multe domenii variate. Fără formarea noastră profesională am înregistra și noi în domeniile individuale un deficit de personal calificat. Oportunitățile de angajare pentru practicanții noștri sunt, de aceea, excepționale.

Formare și perfecționare profesională

Cunoștințele de specialitate și invențiile tehnice din cadrul personalului sunt extrem de valoroase pentru ODU – ca motor pentru inovație și progres tehnic. Pentru a promova aceste calități, formarea și perfecționarea profesională, precum și oportunitățile dorite de dezvoltare profesională sunt extrem de importante. O echipă bine pregătită contribuie în mod considerabil la succesul economic al companiei, precum și la dezvoltarea personală a angajaților.

Durabilitate

ODU acordă o mare importanță relațiilor durabile cu clienții, cu furnizorii și, îndeosebi, cu angajații. Mulți dintre angajații noștri au o vechime în cadrul companiei de decenii, adesea chiar din perioada de formare profesională. Rata redusă de fluctuație acționează, de asemenea, în mod pozitiv asupra atmosferei generale din cadrul companiei și creează un mediu de muncă plăcut.