Devino parte a grupului ODU!

Sculer Matrițer (m/f/d)

Fiecare conector ODU nou și fiecare nouă piesă a conectorului are nevoie de o formă nouă – și, astfel, și un nou dispozitiv sau mașină de fabricație. Exact asta construiesc lăcătușii noștri mecanici cu precizie de 0,001 mm. În comparație: un fir de păr omenesc are un diametru de aproximativ 0,06 mm! Practicanții noștri învață la cele mai moderne mașini cum poate fi implementată fidel la scara de dimensiuni și exact documentația tehnică. Printre acestea se numără prelucrarea manuală, precum și prelucrarea mecanică a pieselor de lucru prin strunjire sau frezare.

În timpul formării profesionale înveți modul în care sunt dezvoltate programele de lucru pentru mașinile computerizate. Vei trece în mod succesiv prin toate departamentele de fabricație și vei învăța, în plus, posibilități suplimentare de prelucrare și domeniile de utilizare ale uneltelor fabricate. În cadrul proiectelor individuale, ca de exemplu, planificarea sau fabricarea uneltelor mici de ștanțare sau de injectare, poți pune în practică imediat cunoștințele învățate. Bineînțeles, în cadrul formării profesionale înveți numeroase posibilități de prelucrare a metalelor.

Cu ce trebuie să contribui: mod de lucru precis, aptitudine meșteșugărească, interesul manifestat față de matematică, imaginație spațială și aptitudine tehnică