Aprecierea angajatorului – dedicarea angajaților

Cu și pentru ODU, ești mai mult decât un angajat - ești o parte importantă a unei echipe care oferă excelență și puteți obține împreună succesul. Ca angajator, suntem conștienți de performanța forței de muncă și apreciem foarte mult acest angajament.

Program de lucru flexibil pentru angajați

ODU aplică motto-ul „împreună spre succes” și în ceea ce privește planificarea timpului de lucru. În acest fel, angajații noștri - în afară de modelele obișnuite în ture de lucru - beneficiază de o mare libertate pentru un program de lucru flexibil. Deoarece ținem cont de compatibilitatea dintre familie și slujbă, precum și de o relație echilibrată între muncă și timpul liber ca o cerință de bază pentru o viață profesională împlinită.

Ia o pauză și bucură-te de vacanță

Cine muncește cu spor are nevoie de suficientă odihnă și timp liber pentru a-și încărca forțele. Acesta este motivul pentru care la ODU aveți dreptul la un concediu cuprins între 21-30 de zile pe an la angajarea cu normă întreagă, în funcție de vechime.

În plus, acordăm o importanță deosebită ocaziilor personale și familiale importante și acordăm un concediu suplimentar special, de exemplu cu ocazia nunții sau la nașterea unui copil.

Dezvoltare și formare profesională

Pentru ODU, know-how-ul și inventivitatea tehnică a forței de muncă sunt deosebit de valoroase - ca motor al inovației și progresului tehnic. Pentru a promova aceste calități, dezvoltarea individuală și formarea continuă, precum și oportunitățile de dezvoltare profesională sunt de o importanță deosebită. O echipă bine pregătită contribuie în mod semnificativ la succesul economic al companiei și la dezvoltarea personală a angajaților săi.

Ofertă nutrițională echilibrată

Cantina din locația Sibiu asigură, cu ajutorul unui concept alimentar sănătos și al meniurilor diversificate, o masă caldă, subvenționată de ODU.

Consultații medicale oferite de Medicul de Medicina Muncii din cadrul companiei

ODU susține promovarea activă a sănătății astfel că, toți angajații noștri beneficiază de serviciile oferite de cabinetul medical on-site, unde fiecare angajat poate beneficia de consultații și informații medicale prețioase.

Evenimente sportive

ODU susține mișcare și o viață activă.

În cadrul companiei noastre puteți participa la diverse evenimente sportive ca: excursii montane, tururi cicliste, maratoane, competiții de ski sau campionate de fotbal.

Transport

Asigurăm transportul prin convenție pe rutele Rășinari - Poplaca - ODU, Slimnic - Hamba - Șura Mare - ODU, Turnu Roșu - Tălmaciu - Veștem - Șelimbăr - ODU. De asemenea, decontăm abonamentele Tursib, Transmixt și CFR.

Evenimente

Lucrul în echipă și sărbători ocazionale împreună – despre asta este vorba la ODU. De aceea, toți angajații sunt invitați să participe la diverse evenimente organizate de companie, cum ar fi excursii corporative (team building), petreceri corporative petreceri de Crăciun sau diverse evenimente și concursuri interne.

Condiții bune de lucru

Operațiunile se realizează din poziția șezut, într-un mediu non-toxic, bine iluminat, cald și curat. Colectivul este comunicativ și prietenos, gata să-ți întindă o mână de ajutor oricând.

Sibiu

Sibiu (germ. Hermannstadt) este unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania. Poreclit Orașul cu ochi, Sibiul este o destinație turistică binecunoscută atât pentru vizitatorii interni, cât și pentru cei străini. Cunoscut pentru cultura, istoria, gastronomia și arhitectura sa diversă, care include emblematicele case cu ochi care, i-au dat porecla.

Cariera dvs. la ODU

Conexiunea perfectă. Dintre prezent și viitor. Dintre creativitate și tehnologie. Dintre siguranță și șanse.