Beneficii

Perspective excelente la ODU

Produsele noastre: conectori. Sarcina noastră: crearea de conexiuni. Scopul nostru: să fim conexiunea perfectă.

La și pentru ODU, eşti mai mult decât un simplu angajat. Reprezinţi o parte valoroasă a echipei, alături de care realizăm și sărbătorim succesul. În calitate de angajator, suntem preocupaţi de performanța angajaților noștri și investim în aceasta.

Conectează-te cu ODU

Muncă și timp liber

A woman lifts a card to the time recording device of a company.

Program de lucru flexibil

Aflați mai multe

Într-o companie organizată la nivel global, limitele de timp sunt adesea neclare. În timp ce colegii din SUA iau încă micul dejun, în Germania se servește deja cina.

Ne adaptăm orele de lucru la această realitate a vieții: în afara modelelor obișnuite de muncă în 2 schimburi, avem pentru tine şi un sistem de program flexibil.

 

Sunglasses, blue ODU music box and sandals on a blanket on the beach.

Concediu/Zile libere

Aflați mai multe

Pentru că dorim să încurajăm echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală, acordăm importanța cuvenită ocaziilor personale și familiale, importante pentru tine. Astfel, pe lângă zilele de concediu de odihnă, prevăzute de legislaţia în vigoare,  acordăm concedii speciale suplimentare pentru căsătorie, nașterea/adopţia unui copil, sau deces.

De asemenea, încurajăm şi răsplătim fidelitatea, astfel că, în funcţie de vechimea în cadrul companiei, oferim, în plus față de dreptul minim prevăzut de lege, 5 zile suplimentare de concediu. 

ODU este cunoscut și apreciat ca angajator și formator în regiune. Parteneriatele încheiate cu diverse companii locale ( cabinete stomatologice, studiouri de fitness, magazine de articole sportive, magazine de produse Horeca şi pentru copii, magazine componente şi produse IT) îţi aduc discounturi consistente la diversele produse sau servicii achiziţionate.

 

Two ODU trainees stand at the train station in Mühldorf.

Gratuitate/Subvenție pentru transport

Aflați mai multe

Sprijinim financiar transportul angajaților la locul de muncă.

ODU a creat un pachet flexibil de transport. Oferă gratuitate pe transportul public local, iar pentru colegii care louiesc în afara municipilului Sibiu, gratuitate pe rute de convenții și/sau subvenţii pentru transportul cu maşina personală.

Conectează-te cu ODU

Cunoştinţe şi experienţă

ODU trainees sit at tables and write on posters during a workshop.

Formare profesională  continuă

Aflați mai multe

Know-how-ul și bogăția de idei tehnice sunt importante pentru noi, în procesul de inovare și progresul tehnic.

Pentru a promova acest lucru, acordăm o importanță deosebită formării individuale și oportunităților de dezvoltare profesională. O echipă bine pregătită contribuie în mod semnificativ la succesul economic al companiei și la dezvoltarea personală a angajaților.

Angajații noștri participă la cursuri de formare internă și externă.

Tematica trainingurilor variază de la subiecte tehnice specializate și interdisciplinare, cum ar fi cursuri interne privind produsele ODU,  cursuri în domeniul managementului sau coaching individual.

A man with glasses and a blue ODU shirt points to a world map.

Munca în străinătate

Aflați mai multe

ODU își desfășoară activitatea la nivel mondial și are unități de producție și de vânzări în Europa, Asia și America de Nord.

Oferim angajaților, stagiarilor și studenților noștri numeroase oportunități de a crea rețele la nivel mondial, de a lucra împreună în echipe internaționale și de a petrece timp în străinătate.

Conectează-te cu ODU

Sănătate & Securitate

A man holding a plate of salad in a canteen.

Cantină în cadrul companiei

Aflați mai multe

Ca angajat ODU, te poţi bucura de un prânz delicios, servit în  cantina companiei şi chiar mai mult, pentru acesta vei beneficia de subvenţie din partea noastră.

Oferim cafea angajaților noștri pe toată durata programului de lucru și  de asemenea  avem instalate automate de cafea și snacksuri.

A doctor is sitting with a patient at a desk on which a document is lying.

Sănătate și medicina muncii

Aflați mai multe

Stilul de viață sănătos stă la baza unei vieți profesionale active. De aceea, medicul de medicina muncii, din cadrul companiei, vine în sprijinul tău cu suport din partea în domeniul sănătății și securității la locul de muncă.

An ODU employee and an employee stand next to each other in front of a machine.

Echipament de protecție de înaltă calitate

Aflați mai multe

Ca angajat ODU, beneficiezi de echipament individual de lucru si protecție, oferit periodic, în mod gratuit.

 

Two ODU employees kneel on the floor and practice chest compressions on a dummy.

Siguranța la locul de muncă

Aflați mai multe

De la analiza de risc la personalul de prim ajutor - luăm în serios sănătatea și siguranța la locul de muncă.

Doriți, de asemenea, să deveniți prim-ajutor sau asistent de securitate la incendiu? Vom acoperi costurile formării, care are loc în timpul orelor de lucru.

Conectează-te cu ODU

Spirit de echipă şi solidaritate

Many people sit in a large tent at the ODU Christmas party.

Evenimentele companiei

Aflați mai multe

Muncim împreună, sărbătorim împreună. Astfel, organizăm periodic, pentru angajaţi, diverse evenimente şi petreceri de companie.

Petrecerea de Crăciun de la sfârșitul anului este un moment special pentru toți angajații.

Four ODU employees wearing blue shirts stand together on a soccer pitch.

Evenimente sportive

Aflați mai multe

Mulți dintre angajații noștri se organizează în grupuri sportive și participă cu succes la tururile locale de ciclism sau atletism și la competiții de schi.
Ne mândrim cu echipa internă de fotbal care ne reprezintă la Campionatul de fotbal regional din Germania.

Ne bucurăm să vedem că numărul celor implicaţi în astfel de evenimente creşte anul şi putem spune că practicarea sportului în echipă consolidează în mod vizibil coeziunea dintre departamente.

 

Three playing cards with a group of people in the background.

Evenimente interne

Aflați mai multe

Valentines Day, Paşte, Ziua Copilului, Halloween? Sau Ziua Muncii, Ziua Prieteniei, Ziua Inginerului, Ziua Pământului? Nu contează care este preferata ta. Noi le sărbătorim pe toate. 

A woman is sitting at a desk and another woman is standing next to her.

Bonus de recomandare

Aflați mai multe

Angajații recrutează angajați. Responsabilitatea şi calitatea se numără printre valorile ODU. Astfel, punem mare preţ  pe recomandările angajaților noștri atunci când vine vorba de recrutarea noilor colegi întrucât știm că doar astfel aceste valori pot fi păstrate.

Așadar, cunoşti și tu pe cineva care vrea să îţi fie coleg la ODU? Atunci completeză formularul de recomandare şi dacă totul merge bine în timpul procesului de recrutare, cunoștința ta va fi angajată iar tu vei primi un bonus de recomandare.

 

Suntem în căutare de noi colegi

Verifică posturile noastre vacante și găsește-ți oportunitatea ta de carieră!