Tiberiu Cojocar

Noi suntem ODU

Tiberiu Cojocar – Mâinile pricepute ale organizației

Nu ai cum să fii angajat ODU și să nu știi cine este Tiberiu Cojocar. Asta pentru că, prin natura muncii lui oferă suport tuturor departamentelor din cadrul organizației, deci cu siguranță a fost și în biroul tău cândva.

Tibi, cum ne place nouă să îi spunem, s-a alăturat echipei ODU România Manufacturing în urmă cu 16 ani, ca mecanic întreținere, iar de-a lungul anilor a continuat să învețe și să se dezvolte, ajungând ca în anul 2014 să preia rolul de Team Leader al departamentului de Mentenanță. A fost provocarea pe care a primit-o cu brațele deschise, ținând cont de faptul că lucru în echipă și coordonarea și dezvoltarea oamenilor din subordine îl fac să se simtă în largul lui.

"Soluția creșterii constă în a munci ceea ce îți place. Transformă-ți hobby-ul în job și vei avea doar de câștigat."
Tiberiu Cojocar, Team Leader Maintenance Sibiu

Alături de echipa sa,  a dezvoltat și relocat echipamente pentru o parte din proiectele importante din zona de Producție: VKE, Strunjire, Galvanizare, Injecție corp izolator, fiind în strânsă legătură cu echipele din Mühldorf a. Inn, China și Mexic, de unde a luat know- how-ul.

Curios din fire și autodidact desăvârșit, Tibi a fost cel care a pus bazele Sistemului de Învâțământ Dual în cadrul companiei ODU România Manufacturing, proiect pe care l-a și gestionat, în paralel cu activitatea de Team Leader Mentenanță, până în anul 2020.

În anul 2018, odată cu extinderea companiei, Tibi a fost implicat în procesul de construcție a noii clădiri, fiind responsabil de urmărirea lucrărilor la noua extensie, apoi de relocarea echipamentelor din vechiul sediu, prelunând definitiv în atribuțiile sale și această parte de întreținere clădire.

Noul rol de Team Leader Mentenanță și Întreținere Clădire a venit cu multe provocări: echipă mai mare, proiecte numeroase, sarcini diverse. Dar pentru că este pasionat de ceea ce face, vede în aceste provocări, oportunitatea de creștere și dezvoltare și promite că în acest spirit își va ghida și echipa.

Vrei să îți construiești viitorul alături de noi?