Daniela Nica

Noi suntem ODU

Daniela Nica – Drumul spre success

Nu există angajat în ODU România Manufacturing care să nu o cunoască pe Daniela, colega noastră de la Resurse Umane. Mai mult, am putea spune că ea “a crescut” odată cu ODU întrucât face parte din echipa noastră, încă de la înființarea companiei, în 2006.
Daniela spune că s-a alăturat echipei noastre la recomandarea unei cunoștințe care vorbea cu pasiune și drag despre locul unde muncea. A fost la interviu, și impresionată de mediul de lucru plăcut și atmosfera prietenoasă, pe care le-a găsit la ODU, a înțeles că într-o astfel de companie se poate dezvolta profesional și, de ce nu, și personal. Și-a început astfel activitatea în cadrul companiei ca și montator subansamble, 4 ani mai târziu, în 2010, fiind promovată pe poziția de Formator, rol în care cea mai mare provocare a fost interactiunea  și gestionarea relațiilor cu diferite caractere și tipologii  de oameni.   

"Să mă alătur echipei ODU România Manufacturing a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua și le sunt recunoscătoare celor care au crezut în mine și în potențialul meu de dezvoltare. În continuare mă identific cu valorile pe care ODU le promovează și acest lucru mă îndeamnă să rămân dedicată și pasionată de ceea fac."
Daniela Nica, HR Business Partner

Anul 2020 a reprezentat o nouă etapă în dezvoltarea profesională a Danielei, aceasta primind un nou rol în cadrul companiei, acela de Team Leader Școlarizare și Recrutare. O adevărată încercare am putea spune întrucât, după ce a făcut performanță în zona de școlarizare, pe care o cunostea și o stăpânea cu încredere, avea acum în responsabilitate o nouă zonă,  total necunoscută, și anume recrutarea de personal.

Temătoare dar cu încredere că poate face lucruri frumoase pentru că sunt făcute cu pasiune și dăruire, Daniela și-a urmat instinctul, a investit timp și resurse pentru dezvoltarea sa profesională iar rezultatele muncii ei nu au întârziat să apară.

De curând Daniela a fost numită HR Business Partner, în cadrul ODU România Manufacturing. Un nou început, o nouă provocare pe care o privește încrezătoare, fiind sigură de faptul că poate aduce valoare companiei prin cunoștintele pe care le-am dobândit de-al lungul anilor petrecuți în ODU.

Vrei să îți construiești viitorul alături de noi?