Monica Toma

Noi suntem ODU

Monica Toma – Puterea din spatele unui zâmbet timid

Determinare, modestie, motivație și multă ambiție. Acestea sunt atuurile din spatele zâmbetului timid al colegei noastre Monica.
A pășit pentru prima dată în ODU, în anul 2008, din dorința de a face o schimbare în carieră. A lăsat în urmă domeniul textil în care activase până atunci și s-a alăturat echipei noastre ca operator tampografiere.  
Perseverența și dorința de a învăța lucruri noi în continuu, au determinat-o să facă trecerea spre zona de Cablaje, unde a lucrat ca și operator. Noul post de lucru a fost o adevărată provocare pentru Monica întrucât, potrivit ei, nu se aștepta la o varietate de produs atât de mare.
Curiozitatea a dus-o apoi într-o altă zonă a producției ODU România Manufacturing, cea de Verificare vizuală, pe secția de Conectică. Dedicarea, seriozitatea și implicarea de care a dat dovadă în acest post, i-au adus Monicăi multe satisfacții. A ajuns să cunoască foarte bine produsele și procesele de lucru, dându-i din ce în ce mai multă încredere în forțele proprii. Astfel, în anul 2012 a devenit Inspector Calitate, responsabilitățile ei devenind din ce în ce mai mari.

"Privind în viitor, mă văd tot în ODU, dezvoltându-mă odată cu compania. Am găsit aici colegi și oameni minunați, dar și o conducere care m-a ajutat să mă dezvolt și care mi-a încurajat dorința de a învăța continuu lucruri noi. O companie care îmi permite să aflu mai multe și cu ajutorul căreia să-mi pot extinde capabilitățile. Îmi place foarte mult ceea ce fac, deoarece nu ajung niciodată să mă plictisesc de procesele pe care le fac."
Monica Toma, Team Leader Quality and Incoming Inspection

În anul 2018, Monica a devenit Team Leader Production Quality, post care a venit cu multe provocări pentru “mult prea timida Monica”. Interacțiunea permanentă cu diferite tipologii de persoane, faptul că trebuie să te asiguri că te faci înțeles de fiecare membru al echipei atunci când transmiți informația, taskurile numeroase, organizarea si predarea taskurilor spre membrii echipei, comunicarea interdepartamentale, se numără printre cele mai importante provocări cărora Monica a trebuit să le facă față, în ciuda firii ei emotive. Și a făcut acest lucru foarte bine. Coordonează o echipă unită, pe care se poate baza și este alături de fiecare membru al ei, atât professional cât și moral, având mereu în minte că trebuie să ajute fiecare membru în parte să își păstreze mereu motivația.

Vrei să îți construiești viitorul alături de noi?