Angajament

Conectează-te cu ODU

Inovație și progres

Întotdeauna depășim limitele a ceea ce este fezabil din punct de vedere tehnic. Expertiza îndelungată a angajaților noștri, colaborarea în rețea cu institute de cercetare și universități, un nivel de producție internă de 80%, tehnologii de producție de ultimă generație, investiții și, nu în ultimul rând, procese orientate spre obiective au făcut posibil acest lucru de peste 80 de ani.

Conectează-te cu ODU

Formare profesională si educație

Expertiza și inventivitatea tehnică a angajaților noștri sunt factori valoroși de inovare și progres tehnic. Pentru a promova aceste calități, se acordă o importanță deosebită formării individuale și oportunităților de dezvoltare profesională, fie că este vorba de cursuri de formare internă și multe altele.

Acordăm o mare importanță formării personalului debutant. Atelierele de formare moderne, locurile de muncă bine echipate și formatorii de top sunt o normalitate pentru noi. 

Conectează-te cu ODU

Implicare în comunitate

Promovăm și sprijinim asociațiile și organizațiile regionale. Angajamentul nostru variază de la resurse materiale la sponsorizări sau donații și până la munca voluntară a angajaților noștri. Îi ajutăm pe partenerii noștri să realizeze mai mult și să își asume responsabilitatea socială - pentru că lucrurile mărețe pot fi realizate doar împreună.

Conectează-te cu ODU

Mediu și sustenabilitate

Tehnologiile folosite sunt prietenoase cu mediu și mai mult, în cadrul procesului de galvanizare a fost implementată o modernă stație de tratare a apelor uzate, astfel încât toate devarsările să fie complet controlate. Ne ghidăm după Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale ONU și după managementul de mediu și energetic în conformitate cu ISO 14001.

Perspective excelente la ODU

Profită de o gamă largă de beneficii și creează echilibru perfect între viața de zi cu zi și cea profesională!