Alexandru Frum

Noi suntem ODU

Alexandru Frum – De la pionier, la expert în strunjire

Alexandru este “pionierul” care, în anul 2021, a pus bazele Departamentului Strunjire în cadrul ODU România Manufacturing,

După o perioadă de școlarizare la sediul central al societății, în Mühldorf a. Inn., Alexandru s-a întors la Sibiu cu o expertiză îmbunătățită și o viziune nouă asupra a ceea ce înseamnă procesul de strunjire în ODU. A asistat la instalarea primelor utilaje și la producția primelor piese “in house” în tunelul tehnologic creat special pentru acest proces dar pentru el, provocările abia acum aveau să înceapă.

Fără a avea încă o echipă formată, Alexandru, cu sprijinul colegilor din Germania, a trebuit să implementeze întregul proces de strunjire, să obțină aprobări pentru primele două pachete de repere iar ulterior să și producă primele piese. Și s-a descurcat admirabil.

"Continuă să te dezvolți pentru a putea face față tuturor provocărilor unui viitor imprevizibil."
Alexandru Frum, Team Leader Turning

A muncit mult, a perseverat, și a încercat să devină, odată cu fiecare zi, o versiune mai bună a lui. A ajuns astfel, în anul 2022, Team Leaderul unei echipe valoroase, responsabilă de tot ce înseamnă prima etapă din realizarea produselor MINI-SNAP®.

Extinderea capacității de producție a companiei, în anul 2023, a reprezentat o nouă provocare pentru Alexandru și echipa sa întrucât ceea ce până la acel moment se desfășura într-un spațiu restrâns, acum avea să devină o secție cu mai multe utilaje, o capacitate de producție crescută și implicit o echipă de oameni mai numeroasă.

Pe lângă cunoștințele legate de particularitățile noilor utilaje, Alexandru a trebuit să învețe și programele auxiliare care aveau să îi ușureze munca și chiar să-și însușească diverse tehnici de leadership menite să păstreze buna funcționare a echipei.

Alexandru promite că și în viitor va fi preocupat de o continuă dezvoltare profesională, pentru a putea face față cu succes eventualelor provocări pe care viitorul le poate scoate în cale.

Vrei să îți construiești viitorul alături de noi?