Persoane experimentate și începători

Indiferent dacă ai experiență, te afli la început de drum sau îți dorești o schimbare în cariera ta, ODU îți oferă noi perspective de dezvoltare profesională. Motto-ul ODU „Totul dintr-o singură sursă” - de la dezvoltarea individuală a unui conector la sistemul de conectare gata de utilizat - deschide numeroase domenii de activitate și diversitate profesională.

Acomodarea la ODU

Deoarece dorim să aveți parte de o acomodare cât mai plăcută în cadrul ODU, am dezvoltat un plan de integrare, care se desfășoară pe parcursul a 6 luni de la data angajării.

Vocile angajaților

ODU face parte dintre cei mai mari angajatori din regiune cu cei peste 1.300 de angajați ai săi. Mulți dintre angajații noștri au o vechime în cadrul companiei de decenii, adesea chiar din perioada de formare profesională. Rata redusă de fluctuație acționează, de asemenea, în mod pozitiv asupra atmosferei generale din cadrul companiei și creează un mediu de muncă plăcut. Citiți aici de ce angajații noștri lucrează cu plăcere la ODU.

„Activez la ODU din 2006. După formarea profesională și studiu, ODU oferă oportunități de dezvoltare foarte interesante și incitante pentru tineri. Astfel, am putut acumula deja un an experiență în străinătate la locațiile noastre din San Diego (SUA) și Tijuana (Mexic). Cel mai mult mă impresionează atmosfera familiară din cadrul companiei care predomină în toate locațiile de la nivel mondial.”

„După lucrarea de licență, mi-am început activitatea în companie în 2015, în cadrul departamentului de dezvoltare. Am putut observa rapid flexibilitatea pe care ODU o oferă angajaților săi. Astfel, mi s-a dat posibilitatea de a activa ca student practicant în cadrul laboratorului tehnic de testare pe parcursul întregii perioade de masterat, pe bază orară, program adaptat la cerințele impuse de studiu. Ulterior, mi-am putut finaliza proiectul sub forma unei lucrări de masterat. În prezent, sunt angajată permanent din 2018 ca inginer de testare. Îmi place în mod deosebit faptul că acest domeniu este foarte înrudit cu dezvoltarea. Cel mai important este însă pentru mine faptul că pot merge cu plăcere la muncă, îndeosebi datorită atmosferei foarte bune din cadrul companiei și colegilor drăguți.”

„Pe mine mă impresionează buna atmosferă din cadrul companiei și spiritul de echipă. ODU își promovează angajații și se dezvoltă constant. Prin intermediul produselor și al soluțiilor sigure pentru viitor se oferă un loc de muncă atractiv.”

„ODU este o companie, care se bazează pe angajații săi calificați și motivați. Oportunitățile de dezvoltare pentru angajați și promovarea spiritului de echipă al întregii „familii ODU” sunt aspecte, care îmi facilitează starea de bine a mea la ODU. De la începutul formării mele de acum peste 20 de ani la ODU am primit întotdeauna la ODU noi oportunități de a mă dezvolta, de a-mi pune în practică punctele forte și de a-mi demonstra abilitățile. În plus, am colaborat întotdeauna cu colegi prietenoși și motivați, care apreciază atmosfera din cadrul companiei și care se implică cu plăcere pentru succesul companiei ODU.”

Cariera dvs. la ODU

Conexiunea perfectă dintre prezent din viitor. Dintre creativitate și tehnologie. Dintre siguranță și șanse.